Om Hvide Sande Bageri

Martin Thygesen er bagermester hos Hvide Sande Bageri.

Han blev udlært bager i 1996 hos Bagermester Ole, som dengang ejede Hvide Sande Bageri, der dengang lå på hjørnet af Metheasvej I Hvide Sande.

I 2006 overtog Martin bageriet, og i 2008 flyttede han hele bageriet til den gamle NETTO-bygning på den nuværende adresse på Fyrvej 10 i Hvide Sande.

Martin er ud af en slægt, der går mange generationer tilbage her på Holmsland Klit.

En ægte Hvide Sande-slægt, der blandt andet tæller en fiskeauktionsmester, en skibsmaler og en redningsmand – der gik ned med redningsbåden i den store drukneulykke i 1951

Idag er der både svende og lærlinge i bageriet som sammen holder bageriet kørende med frisktbagt brød hver dag.

Ønsker du yderligere information omkring bageriet og hvad vi har i ovnen – Kan du følge vores facebookside ved at trykke HER