Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser.

Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler hos os.

Køb af brød og sandwich samt tilbehør

Når du har udvalgt de fødevare og det tilbehør, du ønsker og har placeret det hele i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige informationer så som navn, adresse og betalingsinformationer. Når dette er gjort, vil du modtage en bekræftelse af din bestilling pr. e-mail. Vær opmærksom på, at dette ikke er den endelige ordrebekræftelse.

Så snart betalingen er godkendt og bookingen er registreret i vores sytem, vil du modtage en ordrebekræftelse med dit personlige bookingnummer.

Hvis du har yderligere spørgsmål angående din booking hos Hvide sande bageri eller ønsker personlig betjening og vejledning, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 97311032 alle hverdage mellem kl. 06.30 og 16.00 eller skrive til os på info@hvidesandebageri.dk, så er vi klar til at hjælpe dig.

Betaling

Hos Hvide Sande bageri kan du betale med betalingskort som Dankort, VISA, Mastercard, Maestro, eDankort, VISA Electron, JCB cards American Express. Eller ved alm. kontooverførsel.

Alle priser hos Hvide sande bageri er angivet i DKK og er inklusiv 25% moms.

Beløbet vil først blive trukket på din konto, når de købte produkter bliver leveret.

Kortgebyrer

Hos Hvide sande bageri kræver vi ikke et kortgebyr af vores kunder.

Afbestilling

Det er ikke muligt at afbestille fødevare der er sat i produktion, ønsker du at afbestille vare skal du senest 12 timer før bestilt leveringstidspunkt meddele os det.

Ønsker du at fortryde din bestilling, skal du skrive til:info@hvidesandebageri.dk

Mailen skal indeholde:
Emne: Fortrydelse
Navn
Ordrenummer

Persondatapolitik

Læs mere om vores persondatapolitik her.

På Hvidesandebageri.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Leveringsbetingelser

Det bestilte vare inklusiv evt. tilbehør leveres til den ved bookingen angivne adresse. Det er også muligt ved forudgående aftale selv at afhente varene ved et af følgende afhentningssteder:

Hvide Sande:
Hvide Sande Bageri
Fyrvej 10
6960 Hvide Sande

Klegod:
Klegod Bageri & Shop
Holmsland Klitvej 94, Klegod
6950 Ringkøbing.

Forbehold

Der tages forbehold for skrivefejl, trykfejl, leveringsproblemer hos leverandører samt leveringsforsinkelser, som hvidesandebike.dk vil gøre sit bedste for at undgå.

Vi forbeholder os endvidere retten til at annullere bookinger, hvor det er forsøgt at anvende både mængderabatter og individuelle rabatkoder samtidigt, samt bookinger, hvor den angivne leveringsadresse ligger uden for Holmsland Klit.